Bemærk venligst at disse auktioner er afsluttede og kan derfor ikke længere bydes på.

oktober auktion brønderslev

Auktionen er i 9700 Brønderslev, på eventyrvej 6. tlf: 60 62 56 60

eftersyn Onsdag den 17 Oktober kl 16:00 til kl 19:00
Lukker for bud den 18/10 kl 20:00
afhentning
Lørdag den 20 oktober fra kl. 12:00 til kl 16:00

afhentning dagen skal overholdes

Katalog nr. 1

Tre borde med lyse kakler og mørkt træ. Plus tre lamper der alle er til at hænge ude på en husmur. De er lavet så de ser ud som om at de er af ældre dato. Der er kun moms på salæret.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 2

Tre bord i mørkt træ, som kan skubbes ind i hinanden. En lampe i porcelæn lavet i Italien og som kan stå på et bord. Et staldvindue uden glas. Det har på et tidspunkt fået grå maling. En fodskammel med en fod af mørkt træ og med blåt stof med broderier på. En rejsetaske af mærket HI-TEC. Den har farverne rød og sort. To lysestager til at hænge på en væg i metal. Der er kun moms på salæret.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 3

En vinreol i metal. En solseng/stol til voksne og en anden solseng/stol til børn. En trolley til når man skal ud og handle ind. En 6 litters flaske i keramik. En lampe i træ med 5 arme til at hænge i loftet. Et skilt hvor der står velkommen på enten svensk eller norsk. En lille rejse kuffert. Der er kun moms på salæret.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 4

Her er et lot hvor det er ting til hjemmet. Der blandt andet består af. To lamper til at stille på et bord. Tre borde med kakler. Man kan skubbe dem ind i hinanden. De er i mørkt træ. Et lille skab i lyst træ. Der ville egne sig godt til at have hængende ud på et badeværelse. En krukke i porcelæn. En brødskærer fra Ginge. En lille rygsæk, som vil egne sig godt til hvis man skal på en tur/udflugt. Et lille skab man kan have til enten at stå som et sengebord eller i en entre. Der er to hylder i det. En fodskammel i lysbrunt læder og med metalfod. Der er kun moms på salæret.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 5

Diverse ting til hjemmet. Hvor der blandt andet er to små runde bakkeborde. Nogle ruller med affaldssække i både klare og i sorte sække. 12 pakker med kroge man kan sætte op på en væg eller for enden af et skab. krogene kan bruges til at hænge tøj på. 6 askebærgere i assorteret farver.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 6

Diverse ting til både ham og hende. Der er blandt andet en multipande der er på el. Tre kontakt grill "panini". 16 stk. bånd til at have omkring sin kuffert i assorteret farver. De er med en kode.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 7

Dansk senempire sekretær der er af mahogni med en profileret top. Der er 7 skuffer i fronten. Der er flankeret af halvsøjler. Det er fra den første halvdel af det 19 århundrede. Det har målene. H: 153 cm. B: 106 cm. D: 51 cm.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 8

En Slagbænk af ældre dato med patina. Den har målene. H: 87 cm. B: 50 cm. når den er som en bænk og 90 cm. når den er slået ud til en seng. L: 190 cm. Der er kun moms på salæret
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 9

Et lot med et parti legetøj både til dreng og til pige.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 10

To gangstativer. Tre kattebakker med låg, hvor der er låge i.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 11

Et lot med et parti diverse ting til hjemmet.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 12

2 kasser med slibe skiver 150 x 4 af mærket Tyrolit 1 kasse med 12 stk. toppe til luft nøgle de har været brugt få gange nogle af dem 1 stk. hængelås af mærket cisa
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 13

4 kasser med mobil tilbehør og det er cover og der er til mange modeller og der er mange i læder der er i alt ca 200 dele
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 14

Et fint lille sofabord i mørkt træ, en lænestol med mørkt træ og mørkt læderbetræk. Et fint lille modelskib. Plus en flot messing skibsklokke. Der er kun mms på salæret
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 15

Et lot med diverse ting tl hjemmet og haven.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 16

14 plantekasser velegnet til krydderurter eller blomster.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 17

dækketøjskab i mørkt træ og med bly indfattet glas 122 cm høj 155 cm lang 45 cm dyb. Der er kun moms på salæret
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 18

Diverse forskellige smykker. Plus et dameur. af mærket Bonett.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 19

En flot udstoppet grævling. Den er 63 cm i højden og den måler 54 cm i længden.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 20

En overhead af mærket Esselte OHP visulite S2/S4. Der er vejledning og 5 slides med. tilstanden ellers vides ikke.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 21

Der i alt 100 stk. regn ponchoer (regnjakker) onesies. Der er 99 stk. der er pakket ind og 1 der er pakket ud og fungere som demo model.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 22

60 stykker arbejdstøj i assorteret størrelser.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 23

Et lot der består af 4 poser med 2 kg Tulipanløg. 4 spande med 2500 ml. foder til havedams fisk og så er 10 glas bowler.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 24

En bordlampe i messing, et askebæger af Søholm, med et billede af Jørn Hjorting. Det er lavet for SE & Hør i anledning af at deres læsere har kåret ham som radio favorit i 1976. Plus der er tre borde som man kan skubbe ind under hinanden. De har kakler inde i midten af bordet. Der er kun moms på salæret
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 25

Diverse ting til hjemmet. Hvor der er noget til både hende og ham. Der er kun moms på salæret
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 26

entre møbel med spejl der her en lille fejl i træ men kan godt for få penge laves varen er moms fri der er kun moms på salær
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 27

Der er 92 nøgler garn af mærket Josie. Det består af 56% Akryl, 30% Polyester, 14% Uld.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 28

køkken lot. 20 pakker gryde svampe 24 pakker bage papir 20 stk. grønsags skraller 9 pakker bage pensler ca 48 pakker alu bakker med 3 stk. 22 x 16 x 5 cm
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 29

En hund af mærket brio, hvor man kan se at den har været brugt da det ene øre er knækket. En porcelæns fugl fra B&G. En kagerulle og et bageunderlag fra Tupperware. 7 pakker med 3 togvogne i. 10 tallerkener af mærket Mepal-Service produceret af Rosti i Danmark. Et barometer af ældre dato med en træramme. En lille bamse i plys. To billeder med nogle børn på. En lampe i messing til at stå på et bord.
Auktionen er afsluttet.

Katalog nr. 30

en samling glas med sort fod + lysestager 11 stk. rødvin 13 stk. hvidvin 8 stk. cocktail 3 stk. cognac 7 stk. Rosendal lysestager 2 stk. bloster formet lysestager Der er kun moms på salæret.
Auktionen er afsluttet.

Log ind


Husk mig
Opret ny bruger


Auktioner 2022

Online auktioner hele året rundt.

Har du brug for hjælp med fragt

så kan vi også hjælpe dig med det

send os en mail på Horsensauktioner@hotmail.com